Değerli üye ve okurlar;

Geçen hafta -maalesef- gerek sağlık problemlerimiz ve gerekse başka meşgalelerimiz yüzünden, gelen sorulara bakma fırsatımız olmadı. Hayli birikmiş… Ama inşallah yavaş da olsa hepsini sırasıyla ele alıp alâ kaderi’l-imkân cevaplamaya gayret edeceğiz. Dualarınızdan eksik etmeyiniz. Selam ve muhabbetlerimle… H. E.

***

Soru: Sayın hocam kardeşime ölmesi için türlü türlü pis büyüler yapmışlar.kaç tane hocaya götürdüm,etkisi geçmedi.kardeşim hala kendisi değil.türlü belalar musallat etmişler.kardeşim için yapmadığım şey kalmadı.bir de evrad-ı şerif bahaiyyessinin onun adına okunması gerekiyormuş.duanın nasıl bir dua olduğunu bilen kimse okumak istemedi.bu duayı allah rızası için okuyabilecek,bu ehliyette bir insan tanıyor musunuz?ya da bir cemaat bir şehir söyleyin lütfen.çok zor durumdayım.allah rızası için yardım edin. ALLAH BÜYÜKTÜR. (Fake nickli bir okuyucu.)

*******

Kıymetli kardeşim;

Öncelikle hemen hatırlatayım; sitemizde kayıtlı üyeler arasında bu rumuzla ilişkili bir elektronik adres yok. Yani nick’iniz fake… Ama mesajınızdaki samimiyete binaen cevap veriyoruz. Siz de lütfen doğru rumuz ve e-adresinizi giriniz, bundan sonraki mesajlarınızda aynı sıkıntıyı yaşamayalım.

***

Notunuzda anlatmaya çalıştığınız hususlar, bizim ihtisas alanamızda olan işler değil. Bu alanda meşgul olduklarını söyleyenler arasında, bu güne kadar maalesef itimat edilir bir şahsa da henüz rastlamış değiliz!.. O bakımdan kim, neyi nasıl okur, nasıl bir şey uygular bilemiyoruz. Dolayısiyle bu noktada yardımcı olamadığımız için üzgünüz! Keza Evrâd-ı Bahaiyye'yi de öyle her önüne gelen okuyamaz. Okunması gerektiğini kim söylüyorsa, bu mevzuda lütfen onunla görüşünüz. 

Ancak umumi manada bildiğimiz bir şey var, o da; Yâsîn-i şerifin hatmi (123 kere okunup hatm-ı kebîrinin yapılması) ki, bilindiği üzere Yâsîn-i şerifte 7 Mübîn vardır. Her ‘Mübîn’de Zemzem-i şerife sıcak olarak ‘HUU’ diye nefes edilip (üflenip) 123 defa okunur ve bu su bitmeden çoğaltılarak 7 gün içilir. (Gerekirse 21 gün devam edilir.) Bu usûl her türlü hastalık için uygulanabilir. Yâsîn-i şerifin değişik okunma usûlleriyle alakalı olarak bkz. 

http://www.halisece.com/sorulara-cevaplar/1698-yasini-serif.html

Keza 7 gün sabah namazlarından sonra Âyetü’l-Kürsî hatmi (313 kere) okunabilir. Tercihan -eğer mümkünse- hastanın kendisinin okuması daha isabetli olur. Bunlar bilinen çok faydalı ve tesirli usûllerdir. Allâh’ın izni ile uygulayan şifa bulur.

Rabbim celle şânuhu acilen hasarsız ve kalıcı şifalar ihsan eylesin. Siz elinizden geleni yapmaya gayretle  Allah’a tevekkül edin, şifayı verecek olan muhakkak ki O’dur. 

Sihir-büyü mevzuunda geniş bilgi için ayrıca bkz.

http://halisece.com/sorulara-cevaplar/2169-sihir-ya-da-buyu.html

Go to top