Merhaba,istediğimiz saatte kalkmak için İhyâ adlı kitapta geçen uzun bir dua varmış.ben bu duayı arıyorum internette hiçbir yerde yok.sizin bu duayı kitaplardan bulup latince okunuşunu bana göndermeniz mümkünmüdür? çok lazım İnternette ihya kitabını aradım bulamıyorum.Teşekkürler sayın hocam.İyi akşamlar. Tuncay Bey – Facebook

*******

Selamün aleyküm.

Merhaba “sayın” kardeşim. Size de iyi akşamlar…

Kusura bakmayın, onu araştırıp bulmaya vaktim yok. Çok lazımsa iş başa düşüyor, kendiniz araştırıp bulmanız gerekiyor. Ama ben size o ihtiyacınızı görecek bir başka formül vereyim. O usulü tatbik ile istediğiniz saatte kalkmanız garanti. Bundan emin olabilirsiniz.

Şöyle ki:

“Kevser sure-i celilesini yatarken üç defa okuyup sevabını Rasûlullah’a (s.a.v.) hediye etmek suretiyle ‘Yâ Rabbî, bu surede bulunan melâike ve ruhaniler beni şu saat ve dakikada kaldırmazlarsa, uhdemdeki vebâlim onlardan sorulsun’ der de böyle bir tedbir alırsa, o saat ve dakikada mutlaka kaldırılır. Kalkmazsa ayağından çekerler. Bu, tecrübesi güç olan bir şey değil.” [Erol, Ali, Hatıratım, s. 45] Hemen deneyebilirsin. 

Go to top