Selamun Aleyküm; Sizi belki bu boş sorularla vaktinizi çalıyorum veya belki de size bu soruları sormaktan gına getiriyorum,dibine kadar haklısınız emin olun ama dayanamıyorum artık.Rüyamda bile günah işliyorum.Ama kendi isteğimleymiş gibi.Uyandığımda da aynen o vaziyetle uyanıyorum,günah işlerken ki pozisyonumla.Evet bir rüya,sonuçta ne olabilir ama ben takıyorum işte.Tövbe ediyorum,af diliyorum.Ama söz veremiyorum bu konuda yapmayacağıma dair,sonuçta bu bir rüya.Rüyada kendimizi kontrol edemeyiz ki.Bu her hafta başıma geliyor..Bazen takıyorum,bazen de takmıyorum.Hatırlarsanız 1 ay önce falan Allah'a söz verdim de tutamadım diye bir soru sormuştum.İşte rüyamda sanki kendi isteğimleymiş gibi o  söz vermiş olduğum günahımı işliyorum.Sonra tekrardan rüyamda tövbe tövbe diyerek,uyanıyorum.Gerçekten artık kaldıramıyorum.Bazen tövbe bile etmiyorum,rüya olduğu için.Ama bir zaman sonra da bu benim için çok zor oluyor.Sizin rüya meallerine bakmadığınızı iyi biliyorum,sadece bu konuda bana ne yapabileceğimi söyleyin,tövbe edip etmeyeceğimi veya bunun günah olup olmadığını söyleyin,yeter. Hayırlı günler.

Soru: Irem tarafından yazıldı. Kategori: Soru - Cevap

*******

Ve aleyküm selam.

İtiraf ettiğiniz gibi takıntılısınız, şeytanî vesvese ve kuruntulardan bir türlü kendinizi alıkoyamıyorsunuz. Size tavsiyem; sitedeki vesveselerle ilgili yazıları dikkatle ve hassasiyetle okuyunuz, gereğini yapınız. Her şey bir yana, kendinize ve biz dâhil çevrenizdeki insanlara bir iyilikte bulunun ve bir an evvel bundan kurtulmaya bakın.

Bugünkü mükerrer sualinizin cevabı için de, geçenlerdeki bir sorunuzun linkini veriyorum, onu ve orada başlığını verdiğimiz yazıyı tekrar tekrar dikkatle okuyunuz lütfen…

http://www.halisece.com/sorulara-cevaplar/3577-ruyada-islenen-kotuluk-gunah-sayilir-mi.html

Rüya ve hulm, iyi ya da kötü düşler

Go to top