Hocam bu iskender evrenesoglu hakkinda ne düşünüyorsunuz? tesekkur ederim hayirli aksamlar.. Mustafa Güneş – Facebook

*******

Değerli kardeşim;

Müşârun ileyh, kamuoyunda "Sahte Peygamber" olarak bilinen sapıktır! Hakkında ne düşünebiliriz ki böyle birilerinin..?

Çok yakın tarihimizin icraatlarıyla malum, zulmiyle meşhur 28 Şubat döneminde, ülke ve özellikle Müslümanlar aleyhindeki çalışmalarıyla ünlü Batı Çalışma Grubu'nun, "örnek din adamı!" diye gösterdiği bir herif-i nâ-şeriftir Evrenesoğlu… Atalarımızın dediği gibi, “Söyle dostunu, kim olduğunu söyleyeyim sana…” Nebevî ifadeyle, “Kişi sevdiğiyle beraberdir!” Dostu, sevdikleri BÇG olan birinin, dini tahrip noktasında onlardan farklı olacağını düşünmek, herhalde çok büyük bir safdillik olur.

Basında-medyada şöyle kısa bir araştırma yaptığımızda karşımıza, mûmâ ileyhle ilgili ana hatlarıyla şu çok önemli bilgiler çıkıyor:

1- Sahte Mehdî… Yani bu kişi, önce Mehdî olduğunu iddia etmiş.

2- Sahte Peygamber… Herhalde Mehdîlik iddiasına çok fazla itibar edilmemiş veya hızını alamamış olacak ki, sonrasında Peygamber (!) olduğunu söylemiş.

İşin en garib tarafı da, sözde peygamber olduğunu, kendisine vahiy geldiğini iddia eden bu herifin, Kur’an’ı yüzünden dahi okumasını bilmiyor olmasıdır!

Hâsılı; sapıklıkta ve saptırmakta zirveleri zorlayan bu kişi, neresinden bakarsanız bakın, tek kelimeyle “sahtekâr”ın tekidir!

Daha fazla söze hacet yok. 

Go to top