selamun aleykum efendim, babam muska tarzında yazı yazma meraklısı herderdi için kıtaplardan bakarak birseyler yazıp bahçeye,sağa sola heryere bırakıyor okadar ıkaz etmemize karsı butun ailesini , sülalesini ve arkadaşlarını karsısına aldı bırtürlü bu huyundan vazgeçirttiremedik onun buhalı adım attıgımız heryerı acaba bastıgımız yerdede olabılırmı dıye tereddütlü bir yasam içindeyiz (bahçemizde ot temızlerken yıne boyle bır yazının uzerıne basmısım aynıgunun aksamına tareıf edemeyecegım bır hastalıga yakalandım 3 gun 3 gece surdu afrıkadayken sıtma olmustum ama bu sıtmadan da daha çeşit bır hastalıklı )şimdi hacam bır tarafta baban dıger tarafta yerlerde heryerde ayetler vs. bize ne tavsıye edersınız hocam bız nasıl bır yol usul ızleyelelim. ALLAH razı olsun.. harun çoban

 

*******

Ve aleyküm selam kardeşim;

Hakikaten zor bir durum. Allah Teala kolaylıklar ve âcilen bir çıkış yolu ihsan eylesin.

Bu noktada yapılması gereken iş malum; benim veya bir başkasının farklı bir şey söylemesi muhâl. Tedavisi için çaba sarf edip hem maddi, hem manevi çarelere müraccat edeceksiniz.

Babanızdır, imkan nisbetinde kırıcı olmamaya gayret gösteriniz. Rabbim acil, kalıcı ve hasarsız şifalar versin. Cümlemizi ve bilcümle Ümmet-i Muhammed’i ve evladını her türlü süfliyattan hfz u himaye ve vikaye buyursun. 

Go to top