hocam suallerim var öncelikle 1. rüyamda alçalan uçaktan düşen bir geminin kara üzerinde kayarak binaları devirip evimizin önünde durduğunu gördüm 2. olarak rüyalarımda gördüğüm şeylerle alakalı ertesi gün veya zamanlarda bağlantılı hadiselerin olaması  3. ben üniversite yi bitirdim bu yıl atnacağımı hissediyorum yani buna çok inanıyorum kalbime şüphe düşmüyor tıpkı üniversite imihanında olduğu gibi ozamanda böyle bir inanç vardı kalbimde ve dualarım kabul oldu . 4. olarak rüyamda peygamber efendimizi yanında bir zaatla gördüm ve bana  bakmamıştı gülümsememişti bir ağaç altındaydı günah şlediğim dönemlerde acaba ne olabilir ? 5. namaza durduğum vakit kulağıma biri ismimi fısıldadı ve bir sabah ezanındada oldu şeytanın işimi ?  

******* 

Selamün aleyküm kardeşim.

Rabbim (c.c.) cümlemizden razı olsun, topyekün amellerimizi rızasına muvafık kılsın.

Daha önce de sık sık hatırlattığımız gibi, rüya tabiriyle meşgul olmadığımız gibi, buna meşrebimiz de müsait değil, ayrıca ehil de değiliz. Kusura bakmayın.

Kulağınıza fısıldayanın ne ve kim olduğunu da bilemeyiz. Bu bir yanılma ve hayal mahsulü de olabilir. O bakımdan rüyalara da sözünü ettiğiniz hususlara da ehemmiyet vermemenizi; uyanıkken, aklınız başınızda ve ayıkken görüp karşılaştıklarınızla ilgilenmenizi tavsiye ederiz.

Rüyalarla ilgili detaylı bilgi için sitede arama penceresine “rüya” yazıp tarayabilirsiniz. Maamafih bu yazılardan birinin linkini verebiliriz, lütfen dikkatle okuyun.

http://www.halisece.com/islami-makaleler/3562-ruyu-ve-hulm-iyi-ya-da-dusler.html

Go to top